Binnenkijken bij een modern nieuwbouwhuis

 

Stap binnen in het moderne nieuwbouwhuis van Anita en haar gezin, een prachtig resultaat van een spontane autorit die hun leven veranderde. Het huis baadt in natuurlijk licht, precies zoals Anita altijd al wenste. Maar dit huis is meer dan alleen licht, het is een sfeervolle oase met elke kamer zorgvuldig ingericht naar hun persoonlijke smaak. Van een lichte basis tot speelse accenten en praktische raamdecoratie, alles is tot in de puntjes verzorgd. Ontdek hoe Anita's droom-interieur werkelijkheid werd met het verrassende advies van onze interieuradviseurs. Laat je inspireren en leer hoe kleur, materiaal en lichtinval het verschil kunnen maken in jouw eigen droomhuis.

 

 

Bekijk de video:

 

 

 

Woning-Heerhugowaard-3-2.png

 

Duurzame keuze

Dit nieuwbouwhuis heeft veel lichtinval, een grote wens van Anita. “Onze vorige woning was erg donker en daar miste ik echt meer daglicht. Ons nieuwe huis voelt door de grote ramen zo fijn aan. Daar wilde ik ook de inrichting op aanpassen.”

 

Woning-Heerhugowaard-25.png

 

Anita koos bewust voor een lichte basis, met een gietvloer, lichteiken keuken en rustige kleuren op de wand. Ook op de bovenverdiepingen wilde ze deze strakke vloer doortrekken en koos voor Marmoleum, wat een duurzame en gezonde keuze is. Helemaal van nu. Tijdens hun zoektocht naar een verkopende winkel, kwamen ze bij ons terecht. 

 

Woning-Heerhugowaard-114.png

 

Van een Pinterest droom naar werkelijkheid 

Anita had al een goed idee over haar droom-interieur. Naast de lichte basis, wilde ze van iedere kamer een eigen, sfeervolle ruimte maken. “Via Pinterest had ik al heel wat ideeën opgedaan, heerlijk vond ik dat! Hoewel ik een goed idee had welke woonstijl ik mooi vind, was het heel verrassend om in gesprek met de adviseur erachter te komen wat er allemaal bij komt kijken. Het gaat niet om ‘gewoon’ een vloer uitkiezen. ‘Wat doe je met de muren? En heb je nagedacht over welke raamdecoratie er in de ruimtes past? Moet deze licht doorlaten of juist niet?’, werd er gevraagd. Zo ver waren wij nog helemaal niet!”

 

Woning-Heerhugowaard-52.png

Een persoonlijke touch

Anita en haar man besloten dat ze het gehele huis samen met ons wilden aanpakken. Zo is er toch een verrassend advies uitgekomen: er ligt verschillende kleuren Marmoleum en de kinderen hebben allemaal hun eigen slaapkamer in hun lievelingskleuren. Met verrassend behang en praktische raamdecoratie. 

In de slaapkamer is de wand bekleed met hetzelfde behang als in de speelhoek beneden – Manila van Arte – voor een speels effect. Het behang heeft in combinatie met de roze tinten in de slaapkamer echter een heel ander effect. En zie je dat ook het plafond is meegeverfd? Dat geeft een gezellig en geborgen gevoel in de slaapkamer. Doordat alles dezelfde tint heeft, blijft het rustig.

 

Woning-Heerhugowaard-40.png

Na enkele slapeloze nachten over hun nog in te richten droomhuis, is Anita dolgelukkig met het eindresultaat. “Terwijl wij op afstand woonden is in het huis alles voor ons geregeld. Het goede contact tijdens het bouwproces en ook erna is echt goud waard. Overal is over nagedacht en echt alles in huis klopt. Mijn droom is uitgekomen!

 

Een verhelderend advies

Heb je een duidelijk idee van welke stijl je mooi vindt? Het vertalen van jouw wensen in passende kleuren, materialen en producten is vaak al verhelderend. Een bevestiging van wat je in gedachten had óf een totale verrassing. We lopen door de winkel en brengen aan de hand van stalen jouw ideale wand-, vloer- en raamdecoratie samen.  

Benieuwd naar deze én andere binnenkijkers en onze tips op het gebied van akoestiek in huis, een gezond binnenklimaat en energie besparen met je interieur? Lees het nu in ons inspiratiemagazine!

 

 

Binnenkijken bij een modern nieuwbouwhuis