blogs
28 april, 2021

Kies voor het gemak van automatische raambekleding met Bliss Motorisation

Kies voor het gemak van automatische raambekleding met Bliss Motorisation


Heerlijk: languit op de bank en met een druk op de knop het vervelende licht dat op de tv schijnt filteren. Of wanneer jullie net gezellig aan de eettafel een spelletje spelen, niet hoeven opstaan om de raambekleding dicht te doen voor meer privacy. Met Bliss Motorisation voor NL Label ervaar je het ultieme gemak van raambediening via je smartphone. Lees in deze blog meer over deze nieuwe automatische raambediening!

 

Met Bliss Motorisation profiteer je van perfect licht en een betere beveiliging. Direct of via scènes. En dat allemaal met je smartphone. Ervaar de zachte warmte van de zonsopkomst om 7:00 uur en zeg 's avonds ‘welterusten’ door gebruik te maken van de knoppen in de app, de stembediening op je smartphone of gebruik de Bliss afstandsbediening. Wat een luxe, maar vooral: comfort. Ben je benieuwd naar de automatische bediening in combinatie met onze NL Label producten? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak, we vertellen je er graag meer over!

Foto - 4_2.jpgbha-2021-Q1-Slaapkamer 2 11-web.jpg

Eenvoudig in gebruik

Door de ingebouwde accu en bluetooth verbinding van de Bliss Motorisation heb je geen WiFi, Hub of ingewikkelde bedrading nodig. De afstandsbediening óf app doet al het werk. En stel timers of scènes in voor verschillende momenten en lichtinval gedurende de dag, dan heb je er helemaal geen omkijken naar. Bliss raambekleding bedient zichzelf, zelfs wanneer je niet thuis bent. Zo geniet je van extra privacy in elke ruimte, en is de ambiance bovendien altijd optimaal. Gemakkelijker kan niet, toch?

NL-Label-2020-kw3-Rond en roze 32.jpg
 

Voor NL Label raambekleding

Met Bliss Motorisation kun je de Duette en Plissé Shades, rolgordijnen, Multishades en horizontale jaloezieën van NL Label bedienen. Deze raambekleding is bij uitstek geschikt voor automatische bediening, vanwege de vele mogelijkheden voor lichtfiltering. Gehele verduistering, half open of zowel aan de onder- als bovenkant ruimte voor zonlicht; je stelt deze geheel naar wens in. 

Kom langs bij Profita voor persoonlijk advies

Maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs voor advies over geschikte raamdecoratie bij je thuis. We verwelkomen je graag weer spontaan in onze winkel. Kom binnen en kijk lekker rond, vraag advies of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.