Profita is de Luxaflex® PowerView® specialist in de regio Waalre, Eindhoven en Valkenswaard

Luxaflex® PowerView® bij Profita

Je zonwering openen, sluiten of aanpassen aan jouw stemming? Het kan met de automatische PowerView® Automation bediening voor Luxaflex®. Profita is de PowerView® specialist in de regio Waalre, Eindhoven en Valkenswaard. Met PowerView® Automation pas je met een d...
Lees meer
Eenvoudige bediening

Eenvoudige bediening

Met PowerView® Automation kun je Luxaflex® raambekleding met je smartphone, tablet of afstandsbediening nauwkeurig aansturen, door bijvoorbeeld automatisch één of alle zonwering bij je thuis te openen of te sluiten volgens vooraf ingestelde favoriete instellingen en programma’s. De app en remote zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik en hebben duidelijke functies en keuzes. Vragen? We informeren je graag over het gebruik en kunnen je helpen bij het instellen van voorkeursprogramma’s. 

Slim en comfortabel

Slim en comfortabel

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening, óf met je stem. Je kunt de producten ook koppelen met slimme assistenten als Google Home, Apple Home Kit en Amazon Alexa. Zo heb je overal optimaal comfort.

Stel voorkeuren in

Stel voorkeuren in

Je gordijnen automatisch open als je wakker wordt? En 's avonds automatisch weer dicht? Dat kan! Je kunt dit heel eenvoudig instellen in de PowerView® App. Ook handig om inbrekers te weren als je op vakantie bent. PowerView® maakt wonen mooier en makkelijker, doordat het systeem je dagelijkse ritme volgt. Nadat je eenmalig je voorkeuren hebt aangegeven, past het systeem de stand van de raamdecoratie automatisch aan aan jouw wensen. De raambekleding wordt zo een onderdeel van je leven!