Profita is de Noteborn specialist in Nederland.

De unieke kasten van Noteborn bij Profita

Volgens Noteborn moet de ideale kledingkast voldoen aan design en gemak. Ze maken uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten die voldoen aan kwaliteit en de gebruiksgemakken waar je naar op zoek bent in een kast. De ontwerpers werken continu a...
Lees meer

Design en gemak in één.

''Bij Noteborn zijn we van mening dat er slechts twee aspecten zijn die van belang zijn bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat we besloten hebben ons te beperken tot het maken van uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten.''

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Noteborn ontwerpt een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen, terwijl jij de afmetingen, materialen en handgrepen kiest komt Noteborn met een oplossing die je persoonlijkheid weerspiegelt.

Sommige producten uit de collectie zijn verkrijgbaar in standaardafmetingen, maar de kasten, dressoirs, ladekasten en slaapkamerinterieurs zijn volledig afgestemd op jouw wensen en de mogelijkheden die je interieur biedt.

De stijl

De stijl

Noteborn kenmerkt zich door een strakke, moderne en tijdloze vormgeving. Mooi ontworpen en met veel aandacht voor de details geeft Noteborn een unieke oplossing. Door de juiste kleuren en materialen te combineren past een Noteborn meubel in elk type inrichting. De uitstraling van de vormgeving wordt extra versterkt door de perfecte afwerking van alle onderdelen waardoor de kwaliteit voelbaar is. Noteborn zet net een stap verder dan vergelijkbare merken als het aankomt op kwaliteit en afwerkingsmogelijkheden. Én zelfs de wat lastigere situaties zoals een schuin plafond is geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos! Durf te dromen en ontwerp je eigen aangepaste kast met ruimte voor al je geliefde spullen.

Over Noteborn

Over Noteborn

Al bijna 40 jaar is Noteborn specialist in op maat gemaakte kasten, schuifdeuren, inloopkasten en ladekasten. In deze periode heeft het bedrijf veel kennis opgedaan en een uniek productieproces ontwikkelt waarbij de nieuwste technieken gecombineerd worden met vakmanschap en hardwerk. Alle producten worden in de fabriek in Heerlen ontworpen en op maat geproduceerd.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie unieke kasten van Noteborn in Nederland vind je bij Profita, jouw binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Profita jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben op zoek naar een unieke kast van Noteborn
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)